Laat iedereen aanschuiven, want met elkaar eten verbindt

de tafel
voor
iedereen

Aanschuiftafels kunnen ook in de horeca. Stel tafels beschikbaar op rustige momenten in je zaak. Bijvoorbeeld de maandagavond.
Gasten reserveren via ons reserveringssysteem, zodat je nooit teveel maakt. Iedereen schuift bij elkaar aan, ook als ze alleen komen. Zo ontmoeten mensen uit de buurt elkaar, maar ook jouw zaak.

verbinding
aan tafel
en in de keuken

wat
is de
winst

Commercieel
Vergroot je klantenkring
Haal alles uit je inkoop
Bouw een community om je zaak
Positieve werkomgeving
Werven nieuw personeel

Maatschappelijk
Iedereen kan uit eten (ook alleen)
Verspilling tegen gaan
Voorkom en bestrijd eenzaamheid
Mensen verbinden
Steun de participatiekeuken

de praktijk
bij het
Marriot Hotel

mise en place

Met de Horeca aanschuiftafel bepaal jij het menu! Je kookt met je bestaande mise en place en maakt elke maaltijd tot een culinaire verrassing voor je gasten.

medewerkers kunnen creatief en sociaal zijn

De aanschuiftafel is een moment van onspanning. Zowel keuken als bediening kan op een ontspannen manier de gasten verwennen en krijgen daar ook alle waardering voor

nieuwe gezichten, mogelijk nieuwe medewerkers

Potentiele nieuwe medewerkers draaien mee om te proeven van het vak. Er is alle tijd voor goede begeleiding en aandacht.

positieve feedback

De gasten van een Aanschuiftafel zijn dankbaar en waarderen het echt wat je op tafel zet. Bouw een blijvende band door gasten een unieke ervaring te geven.

Neem nu contact met ons op