samen
werken
versterkt

doe ook mee

De Participatie Keuken werkt met veel verschillende partijen samen zodat we samen onze impact blijvend vergroten.

onze partners

Wij zijn trots op onze partners, waarmee op verschillende manieren samenwerken: via financiële ondersteuning, door samen producten te ontwikkelen, door kennis te delen en door samen mooie evenementen te organiseren.

wat kan jij
doen

1

Kom in actie

Samen kunnen we een evenement organiseren die past bij jullie maatschappelijke doelen. Verbinden en samenwerken is wat ons drijft bij de Participatie Keuken. Uit ervaring kunnen wij vertellen dat dit gegarandeerd leidt tot mooie ontmoetingen.

2

Deel kennis en ervaring

Wij zijn een organisatie in ontwikkeling. Om te blijven innoveren en impact te maken is het belangrijk gebruikt te maken van verschillende kennis en expertise. Wij  nodigen jullie van harte uit om hieraan deel te nemen en samen met ons de impact te vergroten.

3

Word vriend van

Wij werken en ontwikkelen al onze activiteiten vanuit ons hart. Hiervoor is wel geld en actieve inzet nodig. Deel onze gedachtengoed zodat we samen onze beweging op gang kunnen houden naar een mooiere, eerlijkere samenleving.

ervaar het effect van de Participatie Keuken

In een hechte samenleving zien mensen elkaar. Ze horen elkaar en waarderen elkaar. Voor zo’n gemeenschap zet de Participatie Keuken zich elke dag in.