wat
wij
doen

doe ook mee

1

samen
koken en
eten

Samen eten is de universele manier bij uitstek om elkaar te vinden en te ontmoeten. Wij zorgen ervoor dat particulieren en organisaties samen eten mogelijk maken.

Waar je ook bent, overal kun je samen eten en mooie ontmoetingen ervaren.

gewoon
even buurten

Samenkomen hoeft altijd lang en intensief. Je kan ook even langskomen en een bakkie nemen. De koffie staat altijd klaar. Alles kan en niets moet.

2

leren
werken en
kennis delen

Lekker eten en plezier maken! De Participatie Keuken heeft in Den Haag Zuidwest een grote professionele keuken en een sociaal stadsrestaurant. Het is een culturele en culinaire smeltkroes waar je kunt koken, leren, netwerken, kennis vergaren en delen.

zo
doen
wij dat

Klein en grootschalige evenementen doen wij gewoon. Niet teveel tijd, geld en teveel praten. Wij hebben helder voor wie en waarom we het doen en trekken onze schorten aan.

3

vinden
en
verbinden

Zomaar binnenlopen en anderen ontmoeten: bij ons kun je op een laagdrempelige manier anderen ontmoeten en meedoen. Alle activiteiten en projecten zetten we op met wijkbewoners, met bedrijven en andere partners. Die hechte samenwerking is de kracht van de Participatie Keuken.

4

de jonge
generatie
neemt het over

Kinderen zijn de toekomst. Wij brengen kinderen uit alle uithoeken van de samenleving met elkaar in contact. Ze koken samen, werken samen en ontmoeten elkaar. Zo ontstaan verbindingen voor het leven.