Krajicek Foundation

Feest 25 jarig bestaan

In 1997 startte Krajicek zijn eigen stichting met als doel om alle kinderen in Nederland een veilige plek dicht bij huis te bieden om te kunnen sporten en spelen. De playground aan de Hondiusstraat is een van de inmiddels 127 plekken waar ruim 7.000 kinderen actief zijn.

Terwijl de koning zich onderhield met het gezelschap, stelde onze keukenploeg de buffetten op. Twee stuks, want het feest was zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor de kinderen waren er o.a. snoepgroenten, broodjes aardbeien, en smoothies.

De volwassenen kregen een uitgebreid buffet voorgetoverd, met salades, tortilla’s, wraps, fruit, smoothies. Maar daar moesten ze wel wat voor doen: even fietsen op smoothiefiets, om zo de energie op te wekken waarmee de blender kon worden aangedreven. En als afmaker de befaamde Participatie Keuken gebakjes.

Bedankt dat wij op dit mooie feest alle gasten en enthousiaste kids mochten voorzien van een heerlijke gezonde lunch. Wij wensen de Krajicek Foundation nog heel veel sportieve jaren!