Participatie Keuken gebak

Verrijk iemands leven met elke hap

In zijn drang te ontdekken, maakte hij via zijn vriendjes al snel kennis met de Hollandse cultuur. Hij leerde de nuchterheid, ruimdenkendheid en gastvrijheid van de Nederlanders kennen maar ook de typische Hollandse lekkernijen zoals pannenkoeken en appelgebak. Hij voelde zich al snel thuis in de mix van zijn Marokkaanse roots en zijn Nederlandse thuis. Een ervaring die hem geïnspireerd heeft om al het moois van de Nederlandse samenleving te verrijken met de prachtige invloeden van andere culturen. Dit heeft geresulteerd in gebak met een verhaal. Een gebak waar verbinding wordt gelegd tussen verschillende culturen en lagen in de samenleving.

Met de aankoop van het Participatie Gebak verrijk je iemands leven met elke hap.

Het Participatie gebak is een samenwerking tussen Participatie Keuken, Shell en Sodexo. Het is een appeltaart verrijkt munt, honing gezoete dadels en rauwe amandelen. Overheerlijke exotische ingrediënten perfect geïntegreerd in een Hollandse klassieker. Het Participatie Gebak het toppunt is van integratie. Het is gemaakt is van verschillende producten uit andere culturen en gemaakt door onder andere mensen met een afstand tot de arbeid/afzet markt die hierdoor de kans te krijgen hun eigen talenten en geluk te ontdekken.

  • Het Participatie gebak wordt gemaakt door mensen die hierdoor vanuit een leertraject in samenwerking met Shell/Sodexo door kunnen stromen naar een betaalde baan
  • De producten zijn van biologische en lokale oorsprong. Ook wordt er gewerkt met compost van Shell/Sodexo en met geredde producten ter voorkoming van voedselverspilling.
  • Met de opbrengsten van het Participatie gebak worden de maatschappelijke projecten van de Participatie Keuken ondersteund

Op dit moment is de Participatie Keuken gebak te koop in het Berlage gebouw van Shell en op aanvraag bij de Participatie Keuken voor sociale (catering) evenementen. Maar je begrijpt dat we dit soort lekkers natuurlijk willen delen met de rest van Den Haag en Nederland. Wordt snel vervolgd.

Word hier een vriend van