Participatie Keuken sociale catering verbindt 800 mensen in de maand april

We brengen lekker eten samen met een dosis gastvrijheid en een flinke schep levenslust en zie daar…een ontmoeting die smaakt naar meer…

Van Iftars, tot workshops en uitgebreide ontbijt, lunch en borrelactiviteiten. Het was een hele mooie maand. Met al deze mooie sociale catering activiteiten hebben we maar liefst 800 mensen met elkaar mogen verbinden. Allemaal ontmoetingen die in het teken staan van elkaar weer zien in real life na al die Corona maatregelen, maar ook zeker om elkaar te spreken en te verbinden. Met een goed gesprek en met muziek. Want niet alleen lekker eten verbindt elkaar. Muziek brengt mensen ook bij elkaar.

Zo hebben wij het grijzen koppen orkest Moerwijk over de vloer gehad die op initiatief van Wijkz Moerwijk alle vrijwilligers en betrokkenen in Corona tijd wilde verrassen met een gezellige muzikale meezing lunch. Maar ook mochten wij het hele communicatieteam van de Gemeente Den Haag ontvangen. De hele dag zijn zij al fietsend door het mooie Zuidwest gegaan en hebben kennis gemaakt met de mensen en sociale initiatieven in de wijk. Alle indrukken, verhalen en ervaringen kwamen samen op onze locatie waar de dag gezellig werd afgesloten met een borrelbuffet gemaakt door ons fantastische Participatie Keuken team.

Bekijk ook onze Facebook pagina voor mooie sfeerimpressies en filmpjes. En als je daar dan toch bent, geef je onze pagina dan een like?